Psihoterapie Bucuresti - Centrul Cuore
Acasa Despre noi Echipa Servicii si tarife Galerie Contact Noutati Facebook

Centrul de psihoterapie si consiliere familiala Cuore

Echipa

Aida Zodie - Psiholog Cuore

0723 354 450 / aida@psihologcuore.ro
www.psihologcuore.ro

Sunt psiholog si psihoterapeut de formare cognitiv-comportamentala, cu drept de libera practica certificat de catre Colegiul Psihologilor din Romania cu codul personal 12795.

Psihoterapeut Cuore Aida Zodie

Momentan imi desfasor activitatea de psiholog ca:

Terapeut in cadrul Centrului de Psihoterapie CUORE pe care il coordonez alaturi de colega mea, Monica Ion.

Consilier psihologic si trainer de grupuri de Dezvoltare personala la Gradinita si Scoala Primara Kinderstar din comuna Berceni, jud. Ilfov.

Anterior am colaborat cu:

Gradinita Rose Garden Kids din comuna Popesti-Leordeni, sustinand grupuri de dezvoltare socio-emotionala pentru copii.

Scoala Waldorf din Bucuresti, sustinand sedinte de Educatie parentala.

Centrul de urgenta pentru persoane afectate de violenta domestica si provenite din medii defavorizate – proiect sustinut de Primaria Municipiului Vulcan.

Spitalul Clinic de Psihiatrie "Alexandru Obregia" – unde mi-am desfasurat practica de specialitate.

Experienta dobandita in cabinet, in spital, in scoli si gradinite, ca si studiile si cursurile de aprofundare la care am participat incepand cu anul 2000 cand am calcat pragul facultatii si apoi, in 2004, urmand cursurile de master, sunt bagajul profesional cu care imi doresc sa va sprijin in efortul de a evolua si de a dobandi o stare de bine.

Studii:

Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Specializarea Psihologie, Universitatea din Bucuresti.

Master in Psihoterapii cognitiv-comportamentale, Universitatea Titu Maiorescu.

Certificate si diplome de participare:

"Tehnici expresiv-creative de evaluare si interventie in abordarea familiei", sub egida Asociatiei Expert Psi.

Diploma de participare la cursul de formare in "Evaluarea complexa psihodiagnostica si psihopedagogica – alcatuirea raportului / profilului psihologic si planul de interventie personalizat" sustinut de Asociatia Phoenix - Maria Comaneanu.

Certificat de participare la seminariile modulului formativ intensiv "Bazele terapiilor scurte, colaborative, orientate pe solutie" organizat de EQ NEX AGENCY, Supervizor: Irina Holdevici.

Certificat de specializare in Consiliere vocationala, cod COR 242315, sustinut de SC FORUM GROUP SRL, sub egida Ministerului Educatiei Nationale.

Atestat de participare la trainingul pe tema "Negociere si conflict in organizatie" sustinut de Asociatia Studentilor la Psihologie din Bucuresti, trainer: Violeta Ciobanu.

Atestat de participare la trainingul de "Gestalt – Terapie" organizat de Ardis Consulting and Y Voir Clair, trainer: Andre Moreau.

Diploma de participare la grupul de "Dezvoltare personala in orientarea cognitiv-comportamentala" organizat de Asociatia ASIST, sub egida Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC), trainer: Madalina Petrescu.

Diploma de participare la Seminarul "Modalitati de evaluare si strategii de interventie in psihoterapia copilului si adolescentului" organizat de Asociatia ASIST, trainer: Virginia Corduneanu.

PSI