Psihoterapie Bucuresti - Centrul Cuore
Acasa Despre noi Echipa Servicii si tarife Galerie Contact Noutati Facebook

Centrul de psihoterapie si consiliere familiala Cuore

Echipa

Catalin Lazar - Psiholog Cuore

0742 952 171 / catalazar@gmail.com
constructiipersonale.blogspot.com

Psihoterapeut, MD, Drd., membru fondator al Asociatiei Romane de Terapii Scurte si Consultanta Orientata pe Resurse si Solutii (ARTS & CORS) si al Institutului de Cercetare si Dezvoltare in Psihologie (ICDP). Membru al Colegiului Psihologilor din Romania.

Psihoterapeut Cuore Catalin Lazare

Servicii: Psihoterapie si dezvoltare personala.

Programari la telefon nr. 0742 952 171

Abordarea prin psihoterapie a paternurilor de gandire si a insecuritatilor care intretin disconfortul psihologic, dificultatile de relationare, preocuparea excesiva, procesarea amenintarii si care predispun la depresie si anxietate.

Consider ca psihoterapia este un proces colaborativ si ca fiecare persoana este unica si capabila de schimbare. In cadrul acestui demers, psihoterapeutul isi pune la dispozitie cu maxima disponibilitate expertiza si cunostintele sale.

Ma adresez tuturor celor care realizeaza ca depasirea dificultatilor pe care le intampina intr-un anumit context de viata tine de modificarea unor modalitati generale si punctuale de a gandi si de a reactiona si isi asuma implicarea activa in propria schimbare.

Depasirea blocajelor, diferitelor imposibilitati de ordin interior sau a disconfortul emotional, castigarea increderii in sine se poate realiza prin rezolvarea insecuritatilor de ordin personal si reconsiderarea modalitatilor dezavantajoase de a se raporta la anumite situatii dificile de viata sau de ordin interior.

PSI