Psihoterapie Bucuresti - Centrul Cuore
Acasa Despre noi Echipa Servicii si tarife Galerie Contact Noutati Facebook

Centrul de psihoterapie si consiliere familiala Cuore

Echipa

Daniela Mitrofan - Psiholog Cuore

Sunt psihoterapeut cognitiv-comportamental si psiholog cu competente in psihologie clinica, psihologia muncii și organizationala, terapie de cuplu si familie, meloterapie

Psiholog Cuore Daniela Mitrofan

Cand nu mai putem schimba o situatie, suntem provocati sa ne schimbam noi insine. Fa primul pas spre schimbare si suna-ma! Te pot ajuta sa devii versiunea ta cea mai buna!

Pasiunea mea o reprezintă lucrul cu oamenii, descoperirea potentialului lor unic, motivarea și susținerea lor pe drumul către performanță și împlinire. Consider că tu esti expertul vietii tale, dar eu te pot ajuta sa descoperi noi sensuri ale povestii tale de viata si sa gasesti raspunsuri la problemele care te preocupă. Sarcina ta este sa le pui în practică!

Ca atestari profesionale, sunt membru al Colegiului Psihologilor din Romania, psiholog autonom cu drept de libera practica in psihologie clinica, psihologia muncii si organizationala si psihoterapie cognitiv comportamentala. Detin si formari complementare de baza in Schema Therapy (St. Petersburg, Schema Therapy Institute) si terapie prin muzica, de aceea pot spune ca abordarea mea terapeutica este una eclectica, holistica, adaptata nevoilor fiecarui client.

Sunt trainer autorizat si in aceasta calitate am sustinut diverse workshopuri. Colaborez cu Cognitrom in programul online de prevenire si terapie al anxietatii (www.paxonline.ro) si al depresiei (www.cognitrom.ro/depreter/) si am competente certificate in instruirea diferentiata pentru educatia copiilor supradotati.

Am colaborat cu diverse asociatii si organizatii precum: Asociatia Pro-Vita (consilierea femeilor aflate in criza de sarcina), IRSCA GIFTED EDUCATION ( evaluarea si consilierea copiilor supradotati), Crescendo Summer Institute ( consiliere anxietate de performanta pentru artisti), Word Vision ( co- formator in programul “Romania Agricultural Consulting and Learning Centers”), Lead Impact ( mentorare si workshopul “Managementul stresului”), Fundatia Portul Sperantei in colaborare cu Joni and Friends USA (consiliere si terapie prin muzica).

PSI