Psihoterapie Bucuresti - Centrul Cuore
Acasa Despre noi Echipa Servicii si tarife Galerie Contact Noutati Facebook

Centrul de psihoterapie si consiliere familiala Cuore

Echipa

Liliana Braga - Psiholog Cuore

Sunt psiholog şi psihoterapeut cu formare în Terapia Cognitiv Comportamentală şi Hipnoterapie Clinică, certificat de Colegiul Psihologilor din Romania, cu drept de liberă practică.

Psiholog Cuore Liliana Braga

În tratamentul traumelor practic terapia EMDR sub certificarea EMDR Europa.

Sunt pasionată de modul în care funcţionează mintea umană şi de posibilităţile pe care le avem disponibile pentru a ne face viaţa mai frumoasă. Uneori, pentru a fi mai bine cu noi înşine şi cu ceilalţi avem nevoie de ghidare şi de suport. Sunt aici pentru asta.

Am toată încrederea că viaţa poate fi mai frumoasă pentru tine fie că vrei să-ţi îmbunătăţeşti relaţia de familie, de cuplu, de părinte, de prieten sau relaţia cu tine însuţi/însăţi.

Fie că îţi doreşti să-ţi înţelegi anumite stări copleşitoare şi să depăşeşti situaţii dificile cu care te confrunţi, ori chiar situaţii traumatice din trecutul tău. Fie că treci printr-o pierdere foarte dureroasă, ori te confrunţi cu o problemă de sănătate şi nu poţi vorbi cu nimeni despre asta.

Pentru toate acestea şi pentru multe altele, există soluţii. Iar viaţa poate fi trăită la potenţialul maxim atunci când suntem dispuşi să dăm jos poveri care ne îngreunează mersul. Aceasta poate fi una dintre cele mai bune decizii pe care le luăm în viaţă.

PSI