Psihoterapie Bucuresti - Centrul Cuore
Acasa Despre noi Echipa Servicii si tarife Galerie Contact Noutati Facebook

Centrul de psihoterapie si consiliere familiala Cuore

Psiholog online, psihoterapie online

Sunt psihologul tau acum, pentru tine care calatoresti mult, care locuiesti in afara Bucurestiului sau locuiesti in afara tarii, pentru tine care vrei sa fii eficient in ceea ce priveste managementul timpului personal sau care esti vesnic in criza de timp.

Psihoterapia online nu reprezinta un substitut pentru sedintele fata in fata, in cabinet cu terapeutul, ci doar o alternativa pentru un anumit gen de persoane, are acelasi scop si foloseste aceleasi metode.

Momentele de tristete sau nevoia de dezvoltare personala sunt motive de a accesa resursa psihoterapiei online.

Cum procedez?

Daca v-ati decis sa apelati la unul dintre serviciile de psihoterapie online, tot ce aveti de facut este sa urmati acesti pasi:

1. Completati formularul de la sectiunea contact, mentionind tipul de serviciu online prin care doriti sa se desfasoare sedinta de psihoterapie sau consiliere psihologica sugerind totodata si data si ora la care ati prefera sa programati sedinta, dar si citeva cuvinte despre problema cu care va confruntati. Veti primi in cel mai scurt timp un raspuns de la psihoterapeut cu informatii in legatura cu modul de desfasurare a sedintei si modul de plata. Programarea datei / orei va ramine ferma numai dupa achitarea sedintei.

2. In cazul in care ati ales un tip de sedinta ce presupune contactul video sau audio ori cel in scris in timp real printr-un messenger, va trebui sa va faceti un cont Skype si sa instalati programul Skype pe calculatorul dv. sau sa downloadati Yahoo Messenger. Pentru video-conferinta va trebui sa aveti si o camera web instalata si eventual un sistem audio, in cazul in care camera nu este dotata cu asa ceva.

Sedinte de psihoterapie online tip video conferinta

Acest tip de consiliere / terapie prin intermediul video-conferintei este o modalitate noua si la indemana celor care sunt familiarizati cu internetul. Astfel va conectati cu psihoterapeutul intr-o maniera cit mai apropiata de intilnirea reala in cabinet, fiind de departe cel mai eficient serviciu online.

Va trebui sa trimiteti cererea dumneavoastra prin formularul de la sectiunea contact, dupa care se face o programare de comun acord, in functie de preferintele dumneavoastra si de orele libere din agenda psihoterapeutului, urmind ca dupa virarea banilor reprezentind contravaloarea sedintei, sa intrati in direct cu psihoterapeutul, conform programarii.

Acest tip de terapie se adreseaza persoanelor care sunt foarte ocupate si nu isi fac timp sa ajunga la cabinet, celor eficiente care prefera sa foloseasca timpul alocat deplasarii dus-intors de la cabinet pentru alte activitati, celor din afara Bucurestiului sau celor din strainatate.

Persoanele care au folosit deja acest tip de consiliere au declarat ca s-au simtit confortabil si in siguranta pe parcursul sedintelor online.

Sedinte de psihoterapie / consiliere prin telefon

Este modalitatea cea mai la indemina pentru cineva care prefera sa se exprime mai degraba verbal decit prin intermediul intilnirii fata-in-fata cu psihoterapeutul, pentru cel care se afla la distanta si in imposibilitatea deplasarii in Bucuresti, pentru cei care inca nu se simt suficient de siguri pentru a se prezenta la o sedinta in cabinet.

Sedinte audio sau dialog scris pe chat, in timp real

Acest tip de sedinte se adreseaza celor care doresc sa se exprime verbal sau in scris si doresc sa ramina anonimi, celor care nu au posibilitatea contactului video.

Pentru aceasta este nevoie de conexiune la internet si instalarea unui program de comunicare online precum Skype sau Zoom.

Anularea unei programari

Va rugam sa luati in considerare ca suma este nereturnabila pentru o sedinta platita. Este posibila insa reprogramarea sedintei, anuntata cu cel putin 24 de ore inainte de data si ora programarii. Daca anularea se face cu mai putin de 24 de ore fata de ora stabilita, sedinta va ramine platita terapeutului.

PSI