Psihoterapie Bucuresti - Centrul Cuore
Acasa Despre noi Echipa Servicii si tarife Galerie Contact Facebook

Centrul de psihoterapie si consiliere familiala Cuore

Servicii

Sedinte de psihoterapie online tip video conferinta

Acest tip de consiliere / terapie prin intermediul video-conferintei este o modalitate noua si la indemana celor care sunt familiarizati cu internetul. Astfel va conectati cu psihoterapeutul intr-o maniera cit mai apropiata de intilnirea reala in cabinet, fiind de departe cel mai eficient serviciu online.

Va trebui sa trimiteti cererea dumneavoastra prin formularul de la sectiunea contact, dupa care se face o programare de comun acord, in functie de preferintele dumneavoastra si de orele libere din agenda psihoterapeutului, urmind ca dupa virarea banilor reprezentind contravaloarea sedintei, sa intrati in direct cu psihoterapeutul, conform programarii.

Acest tip de terapie se adreseaza persoanelor care sunt foarte ocupate si nu isi fac timp sa ajunga la cabinet, celor eficiente care prefera sa foloseasca timpul alocat deplasarii dus-intors de la cabinet pentru alte activitati, celor din afara Bucurestiului sau celor din strainatate.

Persoanele care au folosit deja acest tip de consiliere au declarat ca s-au simtit confortabil si in siguranta pe parcursul sedintelor online.

Anularea unei programari

Va rugam sa luati in considerare ca suma este nereturnabila pentru o sedinta platita. Este posibila insa reprogramarea sedintei, anuntata cu cel putin 24 de ore inainte de data si ora programarii. Daca anularea se face cu mai putin de 24 de ore fata de ora stabilita, sedinta va ramine platita terapeutului.

PSI