Psihoterapie Bucuresti - Centrul Cuore
Acasa Despre noi Echipa Servicii si tarife Galerie Contact Noutati Facebook

Centrul de psihoterapie si consiliere familiala Cuore

Servicii

Tabara de dezvoltare personala adulti

O vacanta de vis! IULIE 2016 in Podisul Tirnavelor la BAZNA

In perioada 24 - 29 iulie 2016 va invitam sa petrecem impreuna 6 zile de relaxare si cunoastere de sine, profitand de mirificul zonei, de beneficiul apelor sarate si al namolului, unicate ale Baznei precum si de priceperea hangiului in ale ospitalitatii.

Tabara de dezvoltare personala adulti

Avem ca scop optimizarea relatiei sociale, o mai buna comunicare si, totodata, relaxarea intr-un mediu propice, in mijlocul naturii.

PACHETUL DE 5 NOPTI CONTINE

• Cazare in regim de pensiune *** traditional saseasca
• Pensiune completa (mic dejun, pranz si cina)
• Foc de tabara
• Programul de activitati si materialele necesare desfasurarii acestora

PRET (pensiune completa)

• 1100 lei / persoana - locul in camera dubla

Toate camerele sunt clasificate la standard de 3 stele, dotate cu bai individuale cu dus, decorate cu bun gust. Nici o camera nu seamana cu cealalta, in fiecare veti avea surpriza de a gasi un element nou, deosebit. Pensiunea dispune de 5 camere cu pat matrimonial si 5 camere twin.

Mancarea gatita in casa dupa gustul bunicii, este traditionala si realizata din produse naturale. O mare parte dintre bunatatile pensiunii se realizeaza chiar in casa. Zacusca, carnatul, dulceturile si multe altele pot satisfice cele mai alese gusturi. Branzeturile vin de la vecinii oieri, direct de la stana, proaspete. Deserturile vor fi din categoria „dulciurile copilariei”.

Relieful zonei este unul bland, cu dealuri si paduri de foioase. Exista diferite trasee de drumetie care pot fi parcurse de catre iubitorii de miscare. In paduri aveti ocazia sa intalniti adesea animale salbatice precum caprioare, vulpi, iepuri sau altele. De pe culmile din imprejurimi veti putea admira frumoasele sate sasesti din zona.

Zilnic vor avea loc activitati de optimizare socio-emotionala si dezvoltare personala, activitati de facilitare a comunicarii si a relationarii, activitati pentru dezvoltarea abilitatilor de supravietuire si activitati de relaxare in aer liber sau in bazinele cu apa sarata.

Tabara de dezvoltare personala adulti

Va propunem

Pranz sau cina haiduceasca pe deal, in apropierea padurii. Transportul pana acolo se poate face cu caruta pe un traseu pitoresc sau la pas.
Trekking - turul bisericilor fortificate Bazna, Boian, Velt.

Prin ceea ce vom face vrem sa ne aducem contributia pentru ca fiecare participant sa devina mai puternic si mai implinit, mai curajos si mai echilibrat.

Rezervarea locului presupune achitarea unui avans de 50% pana la data de 15 iunie 2016.

Organizator: Centrul de Psihoterapie CUORE
Detalii la telefoanele 0745 052 928 / 0722 306 783 sau la adresa de mail cabinet@psihologcuore.ro

PSI